OBS
KUN ORIGINALE FELGER PÅ NORSKE BILER

RALLYCUPEN

Resultater fra rallycupen er oppdatert 22.09.2014

40 ORIGINALER PÅ AURSKOG/HØLAND

Men det var år 2000. I årets utgave av rallyet er det bare 7 originaler til start. Det er ikke bare i Original antall startende har gått ned, for årets rally samler bare 80 biler totalt.
Av 40 deltagerne i år 2000 er bare en av dem deltager i år. Det er Jan Kåre Wilsberg som i år kjører i en heftigere klasse.
Årets deltagere er Richard Haget, Ole Morten Tangen, Dagfinn Skullerud, Kim Andre Nyhus, Magnar Brugrand, Gjermund Skålerud og Tore Mortensen.

ALT KLART FOR FINNSKOGEN

Totalt 17 originaler er klare for Rally Finnskog. Ett Rally Finnskog som feirer 30 år. Første rallyet var veldig "hemmlig". Ingen skulle kunne forville seg inn i sporet. Dette var under rallystoppen i Norge, og håpet var at vi skulle få lage rally i Norge igjen. Alt av betydlige personer var på inspeksjon under rallyet. Og etter et perfekt arrangement, fikk vi endelig rally i Norge igjen.
Klasse 17 er veldig preget av lokal deltagelse. Bare Ole Morten Tangen fra Modum & Sigdal våger å ta opp kampen med de lokal. De lokale er Richard Haget, Anders Lundhaug, Thomas Skogheim og Carl-Borge Røsen.
I klasse 18 finner vi Håvard Blikseth, Lars Øyvind Eneberg, Glenn Ivar Gjester, Jan Vegard Johansen, Tore Mortensen, Kim Anders Nyhus, Jan Roger Sigfridstad, Olav Sondre Strand, Per Ström og Rune Harbosen
I klasse Ungdom har vi Jan Emil Wilsberg.
Vi er på plass fra fredag formiddag og vil etterhvert befinne oss på serviceplassen.

JAN EMIL WILSBERG STILLER PÅ FINNSKOGRALLY

Jan Emil Wilsberg stiller til start på hjemmebane i klasse 20. Jan Emil er sønn til Jan Kåre og vi mistenker at "eple ikke har falt langt fra stammen".
Jan Emil har også prøvd seg i bilcross. Men dette blir første i rally. Som påsitter/sjåfør har han med seg Lars A. Fjeld.
Spennende.

TANGEN I MÅL SOM VINNER PÅ HJEMMEBANE.

14.01.2014:
Bare en Original i mål i Sigdal.
Ole Morten Tangen med kartleser Vilde Lindum Fjulsrud kjørte i mål på hjemmebane til seier i Volvo Original. De kjempet lenge en kamp med Bjørn Ola Grøterud/Ole Kristian Brekke.
Etter SS5 var Grøterud raskest, kun 1,2 sek foran Ole Morten Tangen.
Men desverre endte rallyet på SS6 for Bjørn Ola Grøterud. Det var nesten så han tok en "Aasen", men han slapp å lande nede i vannet. Bilen ble ikke pen. Tror de har endel timer foran seg i garasjen.
I klasse 18 var det ingen deltagere i mål. Eneste startende, Håvard Blikseth/Joakim Goddokken har også mange timer foran seg i garasjen før neste løp. Heller ikke den bilen ble pen.
Vi skulle også ha vært på plass. Men desverre måtte vi prioritere årsavsluttning i våre firmaer. Dette kan spøke for neste rally også. Vi prøvde iherdig å få noe ledig tid for det hadde vært ekstra hyggelig å komme til Sigdal. Treffe de aktive og ikke minst løpsledelsen med Tangen-familien i spissen og ikke minst familien Guttormsen som også har vært aktive i Original. Det har alltid vært spesiellt hyggelig å komme til Sigdal. Tror nok de aktive også syntes det.
Men til Rally Finnskog er all årsavsluttning ferdig så da er vi på plass. Med litt mat også. Og John er med under teknisk.

BARE 3 ORIGINALER I SIGDAL

Kun tre Originalbiler stiller til start i Sigdal. To av dem kjører på hjemmebane. Det er Ole Morten Tangen/Vilde Lindum Fjulsrud og Bjørn Ola Grøterud/Ole Christian Brekke. Tror nok dette blir en ekstra kamp i kampen. Begge vil sikkert til topps på hjemmebane.
I klasse 18 finner vi Håvard Blikseth/Joachim Goddokken.
Tore Mortensen/Eirik Stillingen kjører i klasse 19, debutant.

RALLYCUP 2014

11.januar         SIGDALSRALLY
25.januar        MOUNTAIN RALLY
21-22.februar  KNA RALLY FINNSKOG
9-10.mai         KAK RALLY SØRLAND
14.juni            AURSKOG/HØLAND RALLY
20.september  RALLY HEDEMARKEN
4.oktober        RALLY TELEMARK

4 rally er tellende